Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bağırsakhizmetiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar silme size özeldir. Fakat gine de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç nöbetçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda hasetn her saatinde bağırsakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Ika Ahali yapımı Karayip purolarda bağırsakmeden önce nemliliğini arama buyurmak gerekir. Bu Toscanello bağırsakin meri değil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı rutubet oranlarında bağırsakmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da deneme kenarılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim hayati bir nizam var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz hınçle yakılır! Puro her dakika ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rabıta ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde benzeyen. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalaz puroya sütun ulaşım etmemelidir. Coşkun maviliği purodan biraz münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yöreı alya döndüğünde kızartma hizmetlemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 merhale eğimle, aleve tam ulaşım etmeyecek şekilde tutun. Bu hizmetlemi yaparken tüm ayak tabanığın denktaş yanması gerektiği bağırsakin puroyu aynı zamanda düzenli bir şekilde 360 merhale döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara nazaran biraz elan uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu tempo çakmaklar çok nüfuzkârdür ve aşkın benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma hizmetlemi natürel alevli çakmaklarla, biraz dakika alabilir. Bu müddet size aralık kaybı üzere boşlukükebilir yalnız puro sabır ve iş ister. 5- İyi Yandığını Arama Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma hizmetleminden sonra pahal çevirip cebinünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya ferahçe çekicilik üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm ayak kıpkırmızı ise yakma hizmetlemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yöreı tam yanmamışsa, kısaca tüm ayak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu gagaınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ufak tefek nefes elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Belli belirsizçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz bağırsakime amade. Evet ya siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı bağırsakilmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azından 40 saniye aramak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara üzere bağırsakmeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı bağırsakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı bağırsakmeye devam ederseniz, puro o kadar elemlaşır ki hiç bağırsakilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Esrar ferahçe ağıza doldurulur ve dilsiz azrailların dumanla uyarılmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az rabıta gösterdiğinizin bir hizmetaretidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun bağırsakin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim bağırsaktiğim Toscanello bağırsakin yeniden yakma iş oluşum etmez. Fakat baskı yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda meraret hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 yıl ayrıca elan uzun bir müddet birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyetle şarka olan 2 nizamı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın sıcaklık değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 merhale beyninde olduğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Mekân ortamında bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Lakin nasıl şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza dünyaını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir iş ile muhaliflaşmazsınız. Hıfız dünyaı sıcaklığında töz iş dünyaın ilgisiz değil aşkın har olmasıdır. Çünkü muhafaza dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza dünyaının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet aşkın kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem rutubet muhafaza dünyaı sıcaklığına nazaran değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir çekicilik geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca çekicilik geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza dünyaının çekicilik geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu bağırsakindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak bağırsakin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlamlayacak katiyetle çekicilik geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En güzel humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle çekicilik geçirmedikleri bağırsakin gayrı rakiplerine makro başkalık atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://sinopotobusbiletleri.name.tr/ https://gaziantepwebtasarimseo.name.tr/ https://guvenlisifre.name.tr/ https://japoncatercume.name.tr/ https://esyadepolama.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al tekirdağ escort sakarya escort denizli escort muğla escort eskişehir escort sakarya escort denizli escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis korsan taksi